Ads 468x60px


GTA5 Hileleri

GTA5 henüz yayınlanmamış olsa da, şimdiden insanlar GTA 5 hileleri hakkında detaylı araştırmalara girmiş bulunuyorlar bile. Oyun çıkar çıkmaz satın almak ve hileleri kullanarak oyunu ilk bitirenler arasında yer almak isteyen bu kişilere kötü bir haberimiz var. Oyun henüz yayınlanmadığı için, doğal olarak oyunun hileleri hakkında hiçbir bilgimiz yok. Ayrıca oyunda hilelerin var olup olmayacağı bile henüz netleşmiş değil. Trainer çıkıp çıkmayacağı da aynı şekilde muammaya ev sahipliği yapıyor.
Hatırlanacağı üzere GTA4'te Niko'nun cep telefonunu kullanarak belli rakamları tuşluyor ve o rakamlara atanmış hileleri aktifleştiriyorduk. GTA 5'te de aynı şekilde cep telefonumuz olacaksa, belki de hileleri bu cep telefonu üzerinden aktifleştirebiliriz; kim bilir?
GTA Vice City ve San Andreas gibi oyunlarda da hileleri aktif bir şekilde kullanmış, ve yine GTA 4'te de bir çok hile sayesinde oyun zevkini daha da arttırmıştık. Kimileri söz konusu bu hileleri oyunun doğasına aykırı ve oyun zevkini bozucu olarak görse de, halen daha büyük bir kesim (özellikle oyunu profesyonelce oynayamayan kesim) bu hileleri kullanarak oyunu bitirme noktasında ciddi bir başarı performansı sergileyebiliyorlar. En etik ve doğru olanı, kuşkusuz hile kullanmadan oyunu bitirmek. Ancak bunu herkes başaramayacağı gibi, hilesiz bir oyuna daha fazla vakit ayırmak gerektiğini de hesaba kattığımızda hileleri bir nebze olsun doğru bulabiliriz. Peki siz oyunu nasıl oynuyorsunuz, hileli mi hilesiz mi?

ÇOCUK PROGRAMINA İÇ ÇAMAŞIRSIZ ÇIKAN ÜNLÜ ANGINA- Seksi Rus Şarkıçı Sosyal Medyadaki Yeni bomba :)

GTA 4 Trainer

GTA serisinin şuanki en son yayınlanan versiyonu olan GTA4, çeşitli trainerler vasıtasıyla çok daha kullanışlı ve eğlenceli hale gelebiliyor. Oyun içindeki bölümleri bitiremiyor, parasızlık çekiyor veya ölümsüzlük hilesini kullanmak istiyorsanız söz konusu trainerlerden yararlanabilirsiniz. Bilmeyenler için "trainer nedir?" sorusuna şu şekilde cevap verilebilir:
Trainer, oyunlarla birlikte çalıştırabileceğiniz EXE uzantılı yazılımlardır. Oyunun kaynak dosyalarına müdahale ederek çok daha fazla geliştirmelerden yararlanabilmenizi sağlarlar. F1-F2-F3-F4 gibi tuşlara atayacağınız aksiyonlar sayesinde ölmek üzereyken kendinize can verebilir, polisin etrafınızdan uzaklaşmasını sağlayabilir, trainerin sağladığı diğer tüm geliştirmelerden yararlanabilirsiniz. Ücretsiz olmaları trainerleri tercih sebebi kılarlar. Ancak hilesiz bir şekilde oyun oynamak isteyenler de trainer kullanmazlar.
GTA 4 için hazırlanan trainerler ise şu sıra bir hayli rağbet görüyor. Trainer denildiği zaman akla gelen ilk adres olan GameCopyWorld, GTA 4 için tüm trainerleri sitesinde toplamış durumda. Siz de bu adresi tıklayarak hemen trainer sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunu DVD'siz çalıştırmak için var olan yazılımların da bulunduğu bu sayfadaki "Game Trainers & Unlockers:" başlığı altındaki trainerler işinizi görebilir.
Sitede yer alan trainerler sadece oyunu çok daha verimli oynamanızı sağlamıyor. Çeşitli hatalar ve buglar için de fixleri barındıran bu trainerlerle ilgili detaylı açıklamalar ve kurulum bilgileri tıkladığınız pencerede karşınıza gelecektir. Çoğu zaman indirdiğiniz traineri GTA 4 exe dosyasıyla aynı dizine yüklemeniz de gerekebilir.

GTA 5 sistem gereksinimleri nelerdir?

Oyunlarında sürekli olarak en son teknolojiyi kullanan, bunun sonucunda da oyuncularına mükemmel bir oyun zevki yaşatmaya devam eden yabancı oyun firması Rockstar Games; yakında çıkarmayı planladığı GTA 5 ile ilgili de bir hayli yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyacağımızın sinyalini veriyor doğrusu. Yayınlanan trailer ve oyun içi videolara baktığımız zaman bunu anlayabilmek mümkün. GTA 5'in olası sistem gereksinimlerine baktığımız zaman karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor:
- Hard Disk'te en az 30-35 GB boş yer. Bu kadar alanda ne yapılacağı gerçekten merak konusu. Ki hali hazırda kullanılan SSD disklerde bu oyuna yer ayırmak ciddi bir sıkıntı doğurabilir.
- DirectX 10 üzerini destekleyen 256 Bit ekran kartları. Çoğu sıradan PC kullanıcısı bu tür grafik kartına sahip olmadığı için, oyunu oynayabilmenin bir hayli zor olacağı gözüküyor.
- Windows 7 64 bit. Hemen herkes Windows 7 kullanır ama, 64 bit kullanıcı sayısının ne kadar fazla olduğu da tartışılır.
- Intel i3-5 veya 7 işlemci seti, ki bu da yeni nesil bilgisayarları işaret ediyor. Eski işlemcilerin GTA 5'i oynayabilmesi hayalden öteye gitmeyecek gibi.

Ortaya çıkan tablonuz göz korkutucu olduğu söylenebilir. Nitekim sürekli olarak en son teknolojiden yararlanan, bununla doğru orantılı olarak yüksek kaliteli ve bağımlılık oluşturucu oyunları üreten Rockstar'ın bu oyunda da sistem gereksinimlerini hiç çekinmeden harcadığı görülüyor. Dileriz ki isteyen hemen herkes bu oyunu özgürce oynayabilsin, ancak şu an yayınlanan sistem gereksinimleri bunun pek de kolay olmayacağını işaret ediyor.

GTA 5 ne zaman çıkacak?

GTA 5 kapak görseli
Hemen her ülkede birbirinden farklı yaşlardan devasa bir oyuncu kitlesine sahip olan GTA serisi, 5 numaralı sürümüyle vitrinlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni yayınlanan traileriyle oyun içinden görüntülere tanık olduğumuz GTA 5, ekran kartı ve RAM gibi ihtiyaçların devasa boyutlara ulaşacağı bir macera olacak gibi. GTA 5'in ne zaman çıkacağıyla ilgili henüz net ve kesin bir tarih olmadığı gibi, 2013 Yaz mevsiminde bizlerle birlikte olacağı tahmin ediliyor.
Şuanda GTA 5'i XBOX 360 ve PlayStation 3 için pre-order (ön sipariş) edebilmek mümkün. 59.9$ ücret ödeyerek yurtdışında GTA 5'i sipariş edebiliyorsunuz, ancak oyun Türkiye'de henüz satışa çıkmış değil. Oyunda Michael, Franklin ve Trevor isimli üç karakterin ismi ve maceraları geçecek gibi. Muhtemelen bu kafadarların birbirinden farklı yapılarına tanıklık edecek ve çokça eğleneceğiz. Bekleyip görmek en iyisi, ancak GTA 5'in en iyi GTA sürümü olacağına hiç şüphe yok.
Oyuncularına sunduğu sonsuz olasılıkta hareket genişliği ve özgürlük, insanların bu oyuna müthiş derecede ilgi göstermesine yol açıyor. Öyle ki sabah akşam GTA oynayan, Vice City ve San Andreas gibi zorlu oyunları bitirip GTA IV'i de bitirilmiş oyunlar listesine alan oyuncular bir hayli fazla. GTA 5'te bize verilen görevlerin haricinde ambulans, taksi ve polislik gibi görevleri yapabilecek miyiz, henüz bilmiyoruz. Ancak bu tür özellikler de var olursa oyun herhalde tadından yenmez. Yüksek kaliteli grafikler, akışkan oyun motoru ve güzel bir senaryo ile GTA 5'i yaz boyunca oynamak müthiş zevkli olurdu doğrusu. 
En iyisini yapalım, bekleyip görelim.



Yeni oyunlar

 
Oyuncak arabalar arasında geçen çekişmeli bir yarış oyunu olan bu macerada hedefimiz rakiplerimizin önüne geçerek yarışı birinci olarak bitirmek. Bunun için yön tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır.