Ads 468x60px


GTA 5 13 Eylül'de geliyor!

Bilindiği üzere ilk etapta XBOX ve Playstation 3 kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan GTA 5; Michael, Franklin ve Trevor isimli üç ana karakterin etrafında şekillenecek. Her biri farklı psikoloji ve kişiliğe sahip olan bu karakterlerden herhangi birisi seçilebilecek ve oyunda söz konusu bu karakterlerle ilerleme kaydedilecek. 2013 yılında, Los Santos şehrinde geçecek olan GTA 5 aşırı gerçekçi oyun sahneleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Fan kitleleri tarafından ne zaman yayına gireceği sürekli olarak tartışılan ve tahmin edilmeye çalışılan GTA 5'in 13 Eylül 2013 tarihinde yayınlanacağı ise öğrenilen yeni bilgiler arasında yer alıyor. Oyunda ise bir çok yeni karakterin yanı sıra, silah ve araçlar da yer alacak gibi. Silahlar arasında çoğu eski GTA serisinden aşina olduğumuz yumruk, beyzbol sopası, AK47 gibi silahlar mevcut olduğu gibi; araçlar arasında da yepyeni ve son model araçlar da pekala mevcut.
Arabalar arasında ise yine GTA'nın eski sürümlerinde var olan arabaların yeni versiyonları görülebiliyor. Bunlara botlar ve motosikletlerin yanı sıra kamyon ve bisikletler de dahil. Her yeni sürümde daha da güzelleşen ve oynanabilirlik seviyesini arttıran GTA 5, bu versiyonuyla adından sıkça söz ettireceğe benziyor. PC platformuna gelip gelmeyeceği halen daha tarafımızca bilinmeyen GTA 5'i oynamak için XBOX satın almaya karar veren bir çok fan olduğunun da altını çizelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder