Ads 468x60px


GTA5 Hileleri

GTA5 henüz yayınlanmamış olsa da, şimdiden insanlar GTA 5 hileleri hakkında detaylı araştırmalara girmiş bulunuyorlar bile. Oyun çıkar çıkmaz satın almak ve hileleri kullanarak oyunu ilk bitirenler arasında yer almak isteyen bu kişilere kötü bir haberimiz var. Oyun henüz yayınlanmadığı için, doğal olarak oyunun hileleri hakkında hiçbir bilgimiz yok. Ayrıca oyunda hilelerin var olup olmayacağı bile henüz netleşmiş değil. Trainer çıkıp çıkmayacağı da aynı şekilde muammaya ev sahipliği yapıyor.
Hatırlanacağı üzere GTA4'te Niko'nun cep telefonunu kullanarak belli rakamları tuşluyor ve o rakamlara atanmış hileleri aktifleştiriyorduk. GTA 5'te de aynı şekilde cep telefonumuz olacaksa, belki de hileleri bu cep telefonu üzerinden aktifleştirebiliriz; kim bilir?
GTA Vice City ve San Andreas gibi oyunlarda da hileleri aktif bir şekilde kullanmış, ve yine GTA 4'te de bir çok hile sayesinde oyun zevkini daha da arttırmıştık. Kimileri söz konusu bu hileleri oyunun doğasına aykırı ve oyun zevkini bozucu olarak görse de, halen daha büyük bir kesim (özellikle oyunu profesyonelce oynayamayan kesim) bu hileleri kullanarak oyunu bitirme noktasında ciddi bir başarı performansı sergileyebiliyorlar. En etik ve doğru olanı, kuşkusuz hile kullanmadan oyunu bitirmek. Ancak bunu herkes başaramayacağı gibi, hilesiz bir oyuna daha fazla vakit ayırmak gerektiğini de hesaba kattığımızda hileleri bir nebze olsun doğru bulabiliriz. Peki siz oyunu nasıl oynuyorsunuz, hileli mi hilesiz mi?

1 yorum: