Ads 468x60px


Yeni oyunlar

 
Oyuncak arabalar arasında geçen çekişmeli bir yarış oyunu olan bu macerada hedefimiz rakiplerimizin önüne geçerek yarışı birinci olarak bitirmek. Bunun için yön tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır.




Fareler araba kullanabilir mi demeyin, bal gibi de kullanıyorlar işte! Ancak pek de becerikli oldukları söylenemez, bu yüzden sizin fareye yardımcı olmanız gerekiyor. Yön tuşlarını kullanarak aracı devirmemeye çalışın. 

90'lı yıllara ait bir çizgi film kahramanı olan tilkimizin yarış arabalarına karşı özel bir ilgisi var. Gelin, bu muhteşem oyunu oynayarak tilkimizin yarış yaparken rakiplerini sollamasına ve öne geçmesine yardımcı olun.


Yük treninin arkasına yüklenen eşyaları hiç düşürmeden hedeflenen varış noktasına kadar götürmeye çalış. Bunun için yön tuşlarını kullanabilirsin. Yokuşlardan ve inişlerden geçerken de dikkatli olmaya bir hayli özen göstermelisin.

Çocukların vazgeçilmez eğlencesi olan lunaparkların ve lunaparkların da vazgeçilmez aracı olan çarpışan arabaların bulunduğu bu oyunla eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Yön tuşlarıyla araçları yönlendirebilmeniz mümkün.




Bugs Bunny ve Çakal'ın da bulunduğu çizgi film kahramanları arasında düzenlenen bu karate turnuvasında birinci olmak ve başarıya ulaşmak bir hayli zor. Kendinize güveniyorsanız oyuna başlayın ve karate yapmaya başlayın!
Oyunu Oyna




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder