Ads 468x60px


GTA 4 Trainer

GTA serisinin şuanki en son yayınlanan versiyonu olan GTA4, çeşitli trainerler vasıtasıyla çok daha kullanışlı ve eğlenceli hale gelebiliyor. Oyun içindeki bölümleri bitiremiyor, parasızlık çekiyor veya ölümsüzlük hilesini kullanmak istiyorsanız söz konusu trainerlerden yararlanabilirsiniz. Bilmeyenler için "trainer nedir?" sorusuna şu şekilde cevap verilebilir:
Trainer, oyunlarla birlikte çalıştırabileceğiniz EXE uzantılı yazılımlardır. Oyunun kaynak dosyalarına müdahale ederek çok daha fazla geliştirmelerden yararlanabilmenizi sağlarlar. F1-F2-F3-F4 gibi tuşlara atayacağınız aksiyonlar sayesinde ölmek üzereyken kendinize can verebilir, polisin etrafınızdan uzaklaşmasını sağlayabilir, trainerin sağladığı diğer tüm geliştirmelerden yararlanabilirsiniz. Ücretsiz olmaları trainerleri tercih sebebi kılarlar. Ancak hilesiz bir şekilde oyun oynamak isteyenler de trainer kullanmazlar.
GTA 4 için hazırlanan trainerler ise şu sıra bir hayli rağbet görüyor. Trainer denildiği zaman akla gelen ilk adres olan GameCopyWorld, GTA 4 için tüm trainerleri sitesinde toplamış durumda. Siz de bu adresi tıklayarak hemen trainer sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunu DVD'siz çalıştırmak için var olan yazılımların da bulunduğu bu sayfadaki "Game Trainers & Unlockers:" başlığı altındaki trainerler işinizi görebilir.
Sitede yer alan trainerler sadece oyunu çok daha verimli oynamanızı sağlamıyor. Çeşitli hatalar ve buglar için de fixleri barındıran bu trainerlerle ilgili detaylı açıklamalar ve kurulum bilgileri tıkladığınız pencerede karşınıza gelecektir. Çoğu zaman indirdiğiniz traineri GTA 4 exe dosyasıyla aynı dizine yüklemeniz de gerekebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder