Ads 468x60px


GTA 5 ne zaman çıkacak?

GTA 5 kapak görseli
Hemen her ülkede birbirinden farklı yaşlardan devasa bir oyuncu kitlesine sahip olan GTA serisi, 5 numaralı sürümüyle vitrinlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni yayınlanan traileriyle oyun içinden görüntülere tanık olduğumuz GTA 5, ekran kartı ve RAM gibi ihtiyaçların devasa boyutlara ulaşacağı bir macera olacak gibi. GTA 5'in ne zaman çıkacağıyla ilgili henüz net ve kesin bir tarih olmadığı gibi, 2013 Yaz mevsiminde bizlerle birlikte olacağı tahmin ediliyor.
Şuanda GTA 5'i XBOX 360 ve PlayStation 3 için pre-order (ön sipariş) edebilmek mümkün. 59.9$ ücret ödeyerek yurtdışında GTA 5'i sipariş edebiliyorsunuz, ancak oyun Türkiye'de henüz satışa çıkmış değil. Oyunda Michael, Franklin ve Trevor isimli üç karakterin ismi ve maceraları geçecek gibi. Muhtemelen bu kafadarların birbirinden farklı yapılarına tanıklık edecek ve çokça eğleneceğiz. Bekleyip görmek en iyisi, ancak GTA 5'in en iyi GTA sürümü olacağına hiç şüphe yok.
Oyuncularına sunduğu sonsuz olasılıkta hareket genişliği ve özgürlük, insanların bu oyuna müthiş derecede ilgi göstermesine yol açıyor. Öyle ki sabah akşam GTA oynayan, Vice City ve San Andreas gibi zorlu oyunları bitirip GTA IV'i de bitirilmiş oyunlar listesine alan oyuncular bir hayli fazla. GTA 5'te bize verilen görevlerin haricinde ambulans, taksi ve polislik gibi görevleri yapabilecek miyiz, henüz bilmiyoruz. Ancak bu tür özellikler de var olursa oyun herhalde tadından yenmez. Yüksek kaliteli grafikler, akışkan oyun motoru ve güzel bir senaryo ile GTA 5'i yaz boyunca oynamak müthiş zevkli olurdu doğrusu. 
En iyisini yapalım, bekleyip görelim.



5 yorum: